- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz molnarpeter #10604 üzenetére
Ja, hogy ilyen egyszerű...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
-
Biqci
aktív tag
válasz Integrale #10591 üzenetére
Ezek mennyire gyakori meghibásodások? És úgy általában egy pl. GrandePunto vagy MiTo ilyen motorral és ekkora futással mennyire nyűgös?
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Az 1.4 T-Jet 120Le motornál 150k futásteljesítmény felett milyen csapdákra lehet/kell számítani illetve mit érdemes megnézni vásárlás előtt? Milyen alternatívákat érdemes még számításba venni?
Köszi"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz juvegamer #10489 üzenetére
Én hosszú évekig használtam lpg-s autót, az előnyei messze verik a hátrányait. Nem veszélyes a gáz, aki ezt mondja nem ért hozzá. Annyi a hátrány, ha a szelephézag állítás nem hidrotőkés, akkor 20k km-enként ellenőrizni kell a szelephézagot. Meg persze a csomagtartó, ami kisebb lesz mindenképp. Ha a hagyományos hengeres tartály, akkor azért, ha a pótkerék helyére kerül a kerek tartály, akkor a pótkerék foglal helyet a csomagtartóban. De sokkal olcsóbban lehet vele járni. Főleg az olasz rendszerek a Landi Renzo és a BRC megbízható és olcsó hozzá a cucc. Ha viszont Prins renszerről van szó, akkor ha hozzá kell nyúlni, drága lesz, de sokan azt mondják, hogy ez a legjobb és legfejlettebb rendszer. Kút pedig rengeteg helyen van, autópályán is...
-
-
Biqci
aktív tag
válasz hroberto #10482 üzenetére
Ebben nem az M32-es van, hanem a C510.5-ös, ami csak 5 fokozatú, de legalább megbízhatóbb. Neked milyen gondok voltak vele? Mi az amire figyelni kell?
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Autócsere lesz esedékes és az egyik kiszemelt a Mito a 120Le-s T-Jet motorral. Már kaptam tippeket a Milyen autót vegyek topikban(amit innen is köszönök), itt most arra kérnék segítséget, hogy mit lenne érdemes vagy kötelező átnézni egy esetleges szemrevételezés esetén. Vannak-e olyan buktatók, amiket ki lehet szúrni, hogy ne legyen csapda egy vásárlás.
A segítségeteket előre is köszönöm!"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- Elektromos cigaretta 🔞
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest