- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Integrale #5424 üzenetére
rbalint88-nak is
Nemigen használtam ki eddig a gépállat teljesítményét; a turbó és az alacsony fordulaton ébredő nyomaték miatt a punyesz is elegendő a közlekedéshez az én temperamentumommal; ha kapna egy csipszet
, akkor meg tuti elég lenne.
Persze a szívem az 156-oshoz húz, hiába szívatott meg párszor (mondjuk a vásárlás után pár nappal jelentkező veztengely és kisebb motorgenerál, valamint lábon kihordott többszörös infarktus után tulajdonképpen csak egyszer volt hogy ott hagyott valahol, amikor is elfolyt a Selespeed olaj a nyomástartó gömb elhalálozása miatt).
A punyesz is tíz éves lesz idén, és bár 120k sincs még benne (!!!), sejtem hogy hamarosan azért a kora miatt vele is többet kell majd foglalkozni, hiába volt eddig jó fiú (avagy jó kislány)... ellenben ugye mégis a lehető legjobban ismert az előélete.Egyelőre ott vagyok, hogy tuti visszasírnám a 156-ost, de ki tudja; ha középtávon a Punyesszal nyugodtabban indulnék el minden nap...
(mindkettőt megtartani meg luxus; a munkába járós Punto mellé venni és formába hozni egy örömvezetős Miatát dettó luxus, és egy kis pénzmag is kéne ahhoz. Pedig ezt a forgatókönyvet el bírnám viselni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Kugoo Kirin G1
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest