- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaba
tag
Valóba nszokatlan a volt a rendszer, de fél év alatt meg tudtam volna szokni. A Del tényleg nem működik, a hófehér+plexi kaviatúra év elején ennyibe került. Amit meg használok az Archicad és Photoshop. Egyikről sem hallottam, hogy ne lenne macre fejlesztve, és mégis orrba-szájba szívornyázok vele. Pl este hétkor megadja magát a gép és többet nem hajlandó a scrollra zoomolni. Pedig ez a legjobb benne. Meg egy nem is nagy Cades filet, ha elkezdek renderelni renszeresen belefagy. A macally egereknek 2003-ban volt utoljára driver frissítve, ennek következében jobb is, ha nincs fent. OsX 10.3.8-at felrakva soha többet nem látja a Canon fénymásolónkat. stb,stb.
A cégben ennek ellenére 1 PC és 7 mac van, kényszerből hozzá vagyunk szokva, az két ok, amit aláírok, hogy jobb mint a pc, hogy nem üvölt a venti és nincs vírusveszély éjjel nappal, de akkor sem vennék ilyet, pedig a macmini még tetszik is. De 286-osok óta használok PC-ket, ott ha van valami probélma meg tudom oldani, a machez meg fakezű rendszergazdát kell hívni, aki maga sem tudja az esetek nagy százalékában, hogy a rendszer miért akad, és a márkajegyzett termékek miért nem képesek hibamentsen dolgozni napi 8 órát. Szerintem a mac sem jobb csak drágább. -
zaba
tag
válasz
p a s s e r #1021 üzenetére
Macminit lehet rendelni, és majd három hónap múlva azt is mondják, hogy ja, bocs még nem jött meg, mert nem bírnak annyit gyártani, hogy elég legyen az USA-ba, majd ha kifutó modell lesz, talán itthon is lehet majd azonnal kapni.
És a mac minihez is kell egér (8k), klaviatúra(25k), monitor (ez fajlagosan a legolcsóbb, mert ez kompatibilis a PC-kével, nem is értem miért, 60-90k)
[Szerkesztve] -
zaba
tag
Ezzel a mutitaskinggal vitatkoznék. En CAD-es alkalmazásokkal, ''fotopossal'', használom és őrület, hogy lehetetlenség az,ami a PC-n, hogy egy progiből 4-5 ablak meg van nyitva és egyikből a másikba gond nélkül grabbelek. A maci ugyanugy fagy, ugyanugy akad és a PC konverzió a legegyszerűbb fileformátumok esetében is csak 2-3-4 lépcsőben lehetséges, az F gombok használata programon belül kizárt, a gombsorok(kicsi ikonok) hiányoznak, a DELETE gombot még egy programban nem láttam működni (az end, insert, home detto), saját hotkey-t csinálni pedig addig tart, hogy beleőszülök, mert a pc- megszokottak 90%-ban lefedettek valami idétlen osx paranccsal. uff, beszéltem. Arról nem is szólva, hogy az itthoni mac-es(!!!) rendszergazdák (!!!!!!) a problémáim 90%-ára csak vonogatják a vállukat, és fikázzák a fejlesztőket. Ahelyett, hogy elkezdenének egy magyar felhasználóknak is működő rendszert írni, fordítani rá. hogy ne kelljen pl ebben a néhány sorban is 5* visszaállítani a magyar klaviatúrát, stb...És én még csak fél éve használom. A hálózatos elérések bonyolultságáról már meg sem emlékezem. Soha nem veszek macet, az biztos, és nem azért, mert ne lehetne rá lopott progit szerezni, szar (legalábbis nem jobb mint a PC) és kurva drága! Miért kerül egy ''olcsó'' klaviatúra 25k pénzbe, ha a PC-re ugyanez 999 HUF?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Gamer - MSI Z890 Tomahawk + Intel Ultra 9 285K + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- DELL Gamer PC // i5-7500 // 16GB DDR4 // GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 // 256GB M.2 SSD // 500GB HDD //
- ITX budget gamer - Asus Prime, i5 12400F, 16 Gb, 1 Tb, RTX 2070, CH160, 650W SFX
- HP ProDesk 600 G3 Microower PC: i5-6500 - 8Gb DDR4 Ram - 256Gb nVME SSD -500Gb HDD
- 1080p Gamer PC - Ryzen 5 2600 (12Tx3,4GHz)16GB DDR4/240GB SATA3 SSD/RX 580 8GB/500W 80+/Win11 Home
- belépő Gamer PC: i5-7500 / GTX 970 4Gb / 16Gb Ram / 500Gb SSD
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest