Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz general #28817 üzenetére
Köszönöm szépen a felajánlást, de sajnos debreceni vagyok.
Néha járok Pesten, de ennyi. Nekem 2016 late 21,5" FHD iMac van.
Igazából PS miatt lenne jó, de nem hivatásszerűen csinálom. Tudok nélküle élni ha olyan van.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
madgie
titán
válasz general #28817 üzenetére
Ott a Mac beállításaiban a miértre a válaszod: natív fehérponton hajtja a kijelzőt, a minél combosabb kontraszt miatt. Ott szépen átpöckölheted D65-re, ami egészen pontos nálam az 5K iMac-en.
Más, ez nem nem neked megy: azért óvatosan a külső SSD-ről hajtással, én sokat szívtam az utóbbi időkben vele, ment is vissza 14 napon belül a 480-as intel ssd a külső házzal együtt a boltnak.
-
blakey
titán
válasz general #28837 üzenetére
Mac mini 2012/i7
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz general #30396 üzenetére
Nálam működik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz general #30399 üzenetére
Nem csinál semmilyen fekete pöttyöket, nincs sűrűn használva de ilyennel még nem találkoztam, tegnap este direkt megint ránéztem.
-
blakey
titán
válasz general #30403 üzenetére
Nem hinném, 1x próbáltam, annyira nem volt vészes, lehet, hogy csak beállítás kérdése. Amúgy 14.4 betában, visszajelzések alapján javították és nem minden gépet érintett ez a hiba.
-
-
válasz general #30425 üzenetére
Retinában max 1080 amit még elbír. Nem tudom hogy hirdetheti ezt úgy az Apple, hogy "Mac minidhez akár két – sőt a HDMI 2.0 port bevonásával három – 4K‑s vagy egy 5K‑s kijelzőt is csatlakoztathatsz."
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz general #30518 üzenetére
Lehet, hogy kéne neki a külső táp, anélkül ritkán fog működni pl. egy HDD. Eddig bármilyen USB-HUB-ot kötöttem rá simán működött.
-
blakey
titán
válasz general #30521 üzenetére
3 kártyaolvasóm volt, mindegyik hibátlanul működött és most is működik. Semmi gondom nincs vele.
-
válasz general #30521 üzenetére
Nem hát. A levegőből szedi az energiát a működéséhez. Nem akarlak megbántani, de ez a tipikus pár százas ajánlat kínából. Játéknak jó, de mint a példád is mutatja munkára nem. Ha merevlemezt is köstsz rá, az a minimum, hogy külsőtápos legyen. 5-10k-ért már 4-8 portos eszközöket kapsz, amik nem csak a mostani ahanem a következő gépedet is kiszolgálja.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz general #30529 üzenetére
n+1 oka lehet:
- már eleve a kábele úgy néz ki mint aki nem vezeti az áramot, hanem ellenáll neki. (feszültség esik rajta, ezért a kártyaolvasót már nem tudja megtáplálni)
- azok a kapcsolók rosszul kapcsolnak (oké ég a lámpa, de a csatlakozóta is megérkezik a feszültség?) -» mindegyik csatlakozóban kipróbáltad?
- lehet a lámpát(feszültséget a csatlakozón) jól kapcsolja, de mi van ha az adatbuszt is kapcsolja, és az nem megy neki?
- ami épp nem jutott eszembeFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
madgie
titán
válasz general #30534 üzenetére
Nekem is ilyen nyikinyaki hub volt, aztán párszor leválasztotta a meghajtót Final Cut projekt másolás közben és azt mondtam, a francokat fogok én ezen spórolni. Ilyet használok most, a két töltőkimenet nélküli változata olcsóbb, de nekem mindig ezen tölt a telefon is (meg hat meghajtó bele is van dugva, amelyik kell, bekapcsolom, frankón, megbízhatóan működik).
-
dud998
őstag
válasz general #30547 üzenetére
Nekem is ez van és tényleg tuti!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
kkp900
senior tag
válasz general #30547 üzenetére
Én voltam ! És nekem is az a 7+2 -es van.Szerintem megéri azt a pár ezressel többet.És most is használom tökéletesen működik.Bátran vedd meg.Bár egyszer valaki azt mondta itt ,hogy nem szereti a TP Linkeket a Mac de eddig semmi problémám nem volt vele.Sőt most vettem egy ilyet : https://www.ewent-online.com/connectivity/dockingstation/ew7014-dual-docking-station-usb-3-1-gen1-usb3-0-voor-2-5-en-3-5-inch-sata-hddssd.html és ezzel is tökéletesen működik és nálam is van ,hogy kb 4 winyó van plusz rajta és akkor is jó.
-
Soma01
veterán
válasz general #31354 üzenetére
A Dropbox meg csinál egy "__MACOSX" nevű, mappát és azon belül, minden fájlhoz + 1 fájlt és abba valami feljegyzést, ha Mac-ről másolsz oda és zip-elteted vele a mappa letöltése miatt.
Úgy vettem észre, hogy utf-8-ra állítva a ZIP-et, nincs semmi baj. Csak hát alapban nem így csomagol Windows alatt egyik zip-et támogató program sem. Külön be kell állítani. Nekem eddig a Total Commandert a 7-zip-et és a PeaZip-et sikerült jól beállítani zip-be csomagolás esetén. De a lényeg, hogy meg van oldva. -
jaroslav
aktív tag
válasz general #31376 üzenetére
Lehet, hogy így lesz
Nézegettem az általad említett hackintosh gépeket is.
Az az egy félelmem van, hogy nem 100%-ig kompatibilis a MacOS Mojave minden funkciójával (bár a sráccal , aki ilyen gépekkel foglalkozik azt írta, hogy 100%-os a kompatibilitás)Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
Snoop-y
veterán
válasz general #32644 üzenetére
Nekem az utolso modell van i9 27”. Nincs kalibralva mert en mar csak a kesz kepekkel dolgozom meg InDesign-al bohockodok meg master fileokat gyartok.
De ha megirod mit nezzek valamelyik nap szivesen nekiallok es megnezem neked.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
válasz general #32712 üzenetére
Érdekes. Online áruházak perlésére van energiájuk, de az OS lopásával már nem foglalkoznak?
Apple vs. A.pl: Tech company sues online Polish grocer over logoNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
-
válasz general #33586 üzenetére
Igen, ahoz, hogy fusson az M1-en. De mi köze monitorhoz? Legfeljebb azok sírnak akiknek van kalibrátoruk, és lecserélték a gépüket M1-esre. Attól még íntelesen simán kalibrálható a monitor. Nem tartom ezt akkora problémának, mint az, akinek saját kalibrátora van.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz general #33827 üzenetére
Nekem munkahelyen egy Logitech G300-as egerem és egy ilyen billentyűzetem van, sokszor falra tudnék mászni tőlük. Az egér túl nagy és számomra hót feleslegesek a gombjai (próbáltam bindelni rá funkiókat de nem használom), a billentyűzet meg nem túlzottan taktilis... még a rövid útjával és a numpados kivitelével kibékülnék (sokra nem használom, levelezés + pdca/sima egyéb irodai doksik vezetése mellett előny a sok billentyű), de ez... hát nem a legjobb barátaim, na.
Nekem a fentebb mutatott marhára megfelel itthon, kényelmes, mindent meg tudok vele csinálni amit kell. Nyilván kinek mi, nekem ez vált be, de abszolúte értem az ódszkodást. Nem egy megszokott dolog, még külföldön se...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
válasz general #34346 üzenetére
> ha a Previewt akarod használni (belenagyítani csak abban tudsz!)
Számomra zavaros ez a preview / quick look fogalom...
A szóköz billentyűre felugró nézőkében (ez lenne a quicklook) simán lehet nagyítani.
A Megtekintőben megnyitott dokumentumokban problémás.[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
nagyúr
válasz general #34356 üzenetére
Hm... akkor nálam valami geb*sz van, de simán megy az oda-vissza az oldalsó gombokkal (magyarul használom a Big Sur-t, nem mertem bevállalni elsőre angolul). Szerintem még az Mx Master 3 által kínált Safari profilt sem engedélyeztem, mégis megy.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Ear001
addikt
válasz general #34356 üzenetére
A Steermouse-ban beállítható. Én a görgő jobbra-balra pöckölésére programoztam be. A progi ugyan fizetős, de figyelnek arra, hogy a próbaidő lejárta előtt kijöjjön az új ingyenes változat.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Czo
őstag
válasz general #35983 üzenetére
Nekem mindenfele "kuzdelem" nelkul megy Montereyen a paragon, szoval mennie kellene. Az app mit kond egyebkent? Dobsz rola egy screenshotot? Illetve, nem lehet, hogy nem rendesen lett levalasztva, korabban egy Windowsrol, es emiatt egy chkdsk kellene ra? (Pl shutdownoltad a windowst, de a fast startup be volt kapcsolva?)
-
nagyúr
válasz general #35990 üzenetére
34"-os 21:9-es 3440x1440-es monitorral tejesen okés. Azért a Safariban kicsit nagyobb betűt használok, máshol azt hiszem nem állítottam nagyobbra. Nálam ez határeset, amit metg tudtam szokni, ha kisebbek lennének a betűk, nagyon zavarna.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Épített Minimal Gamer PC i5 9.gen,8Gb Ram ,Szép állapotban 6 hónap garancia
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
- Félkonfig: i5-10600KF, ASUS H510M-K, Kingston Fury Beast 16GB, ID COOLING IS50 MAX RGB
- Beelink SER3 MINI PC
- Eladó 2K Gamer PC - RTX 4070 + Intel Core i7-12700F / B760 / 32GB DDR4 /1TB SSD / 750W Gold/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest