Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Czo

addikt

válasz zacci #45791 üzenetére

Nem, biztos vagyok benne, hogy nem javult semmit. Ezek png-k voltak, amikor meg feltoltotem. Pl. a mailben sem sikerult a szoveg gridre illesztese, de a menubaron se jo a keyboard/viewer menueleme es a settings app sidebarja se lett jobb:

Szerk: kulonosen ajanlott megnezni nagyitva ezeket a reszeket. Pl a Sidebaron a Focus felirat F betujenek a kozepso szala se gridre igazitott. Egyszeruen, ez mar ilyen. El kell engedni a nem retina kijelzoket es nem szabad uj kijelzobol, csak retinat venni. Ha pl. ez a macOS dobta volna a monitorom tamogatasat, akkor siman vettem volna egy studiot. De, remelem kihuzza addig a monitor tamogatasa, amig jon az uj Studio.

• Czo

addikt

válasz zacci #45791 üzenetére

Nem lehet, hogy csak amiatt, mert nagyobbak lettek a dolgok? En, itt a Safariban nem veszek eszre valtozast, viszont egy csomo dolog nagyra nott (oregednek a fejlesztok es elkezdtek novelni a dolgok meretet?). 27"-en nem is zavar annyira, de 14"-en igen. Mondjuk ilyeneket, hogy sidebar kissebre tudsz venni, de pl a Spotlight is azok koze tartozik, ami milimeterben merve nagyobb lett es tobb info nincs rajta.

Szerk: a Shortcutsot en sem hasznalom. Nem birtam felfogni a logikat mogotte, nem ertem, hogy miert kellett az AppleScriptet kicsinalni. Leginkabb az zavar, hogy en ugy gondolkodom, hogy ha ismerem az eszkozt, akkor jutnak eszembe feladatok, amiket meg tudod oldani az eszkozzel es nem az van, hogy elkezdek gondolkodni, hogy mire tudnam hasznalni az eszkozt. Nekem sokkal egyszerubb volt regen vagy rendes scriptet csinalni (Es abbol appot), amit pl automatorral mar lehetett erre-arra automatizalni, vagy AppleScripttel vezerelni a programokat, amig ilyen tamogatas volt.

Új hozzászólás Aktív témák