Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aszpirin

támogató

válasz Czo #40969 üzenetére

Elegge kerulendonek tunik nekem ez a gyarto
    Pedig a Line 6 egy elég ismert és nagy gyártó, amatőr zenészek körében nagyon gyakran találkozni vele (de pl a Variax nevű rejtett piezoelektromos hangszerős. tömörtestű gitárja igen népszerű volt egy időben profi sessionzenészek körében is), általában nem "sima" hangkártyákat gyárt, hanem alacsony látenciájú hangszer- és mikrofon portokat, szintén alacsony látenciájú monitor-fejhallgatókimenetekkel. Az Apogee-k megfizethető alternatívái ezek. Én is használtam egy régebbi TonePort UX2-t, még a 2010-es évek első felében vagy közepén emlékeim szerint /tehát ez nem egy nagyon új cucc.../ , két fantomtápos mikrofonbemenete és két gitárbemenete van, külön fizikai hangerőszabályozó potméterekkel és analóg jelszint-mérő műszerekkel, Nem vagyok benne biztos, hogy a sztenderd és általános célú hangkártya-API kezelni tud mindent (pl. fantomtáp-kapcsolás szelektíven a mikrofon-bamanatekre,) illetve biztosítani tudja a megfelelő látenciát mindehhez, de ez csak egy sejtés részemről, hogy miért kell neki a spéci kext.
    Ha egy Samsung T7 megfelelő működéséhez engedélyezni kell kext-et M1/M2/M3-hoz is, akkor miért lenne gonmd a kext-engedélyezés egy, a normál hangkártyákon már messze túlmutató, ráadásul nem éppen "mai" eszköz driveréhez?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés