Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• UX

tag

válasz tboldi #37191 üzenetére

Mindegy, ha nem jön be eladom. Rájöttem hogy nekem kell ezt eldöntenem, mások véleménye sokszor szubjektív.

4-dik ipademet nyüvöm, és sokszor a falhoz vertem volna, de azt gondolom mostmár kiforrott a rendszer. Persze lenne még mit csiszolni a fáljkezelésen, a szövegkijelölésen, és ilyen banális dolgokon, melyben nulla fejlődést mutat az apple a létezése óta, de ezzel együtt tudok élni.
    Az iphont viszont naponta falhoz verhetném, a tárcsázó bénasága miatt.

Szóval elárulhatom hogy nem vagyok, és nem leszek fanatikus.
    És míg másnak minden flott, minden tökéletes, nekem mások az elvárásaim. Eleinte sokszor ki fogok borulni, érzem.

Egyébként win7-et használok, sohasem szívtam a windows-al, csak kisebb problémáim voltak, csak a kíváncsiság hajt, miben nyújthatna nekem többet a mac.
    Az elvárásaim közzé tartozik hogy minden azonnal történjen, ne hátráltasson semmi. Most azért cserélek számítógépet, mert néha egy egy nagyobb méretű 3D modell tervezésekor tizedmásodpercekkel lassabb a gép mint én vagyok. Én már nyomom a gyorsbillentyűt a következő parancshoz, és húzom a kurzort, de a kurzor a visszapillantómban van. :D 6 éve még erős gépnek számított, és két éve is kicseréltem benne, ezt azt.

Az M1-hez nagy reményeket fűzök, a rendszert pedig meglátjuk.
    És hogy jót is mondjak az appleről, ha olyan lesz az alkalmazáskezelése mint az ios-nek, hogy egy szempillantás alatt ugyanott vagyok mint mielőtt kiléptem az appból, akkor nagyon fogok örülni. iPad-en ez zseniális.

Új hozzászólás Aktív témák