Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
VincentVG
üzenetére
Egyetertek, egyre tobb a hiba. Multkor a tenyleg ritkan hasznalt iMovie akadt nalam szinte percenkent. Es megint elqrtak a High Sierraban az USB kezelest. Az elozo OS-ben is ezt csinaltak, aztan valamelyik frisitessel javitottak, most megint rossz. Nem tudom a taviranyito,at felprogrramozni, hoztam hozza egy Win-es notit...
-
blakey
titán
válasz
VincentVG
üzenetére
Én nem így látom, de én másik helyzetben vagyok, másik géppel, 23 éve mac-eket használok és nem mindig a legújabb rendszereket, mert inkább a stabilítás a fő szempont. Most sem a legújabb rendszer van a gépen. iOS-szes gépem per pillanat nincs csak az Apple TV-m, de semmi pénzért nem adnám egyiket sem egy Win 10 engem most is kiakaszt, lehet, hogy jó, lehet, hogy egy jobb hardverrel kéne kipróbálni de nem érdekel, egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asztalos klub
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8/256
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TigerCat