Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Van esetleg másnak is Satechi billentyűzete ,mert lenne gy két nagy bajom vele sajnos. Mára teljesen meghülyült. Az is lehet , hogy péntek 13 van nála tegnap az ég világon semmi baja nem volt. Mára meg nem akart gépelni beírtál mondjuk kettő három szó és az utolsót le se írta meg késett rendesen már rég befejeztem a gépelést mikor megjelent a szöveg. Próbáltam a gépet is újra indítani meg a párosodást is elfelejtetni vele. Aztán újra csatlakoztattam ,és ugyan az . Mivel 3 csatornája van megpróbáltam másik a 2-essel párosítani, de volt ,hogy össze se párosodtak.
Nem nagyon szereti ezek szerint az Apple ha más Bluetooth eszközt akar venni az ember főleg ha olcsóbb is lenne sokkal. Pedig marha jól néz ki és sokkal jobb volt vele gépelni is. Sajnos a Logitech meg ami Mac-hez is jó bill az meg nincsen magyar kiosztással egyik sem.
A végére a poén Apple billentyűzet bekapcsol egyből párosodik semmi gond probléma..
Persze Istyleos ügyfélszolgálatot felhívtam,hogy esetleg lehet e kicserélni de semmi .Gondoltam mivel nem az én hibámból szar így hátha futárral meg lehet oldani a cserét de nem szerinte legalábbis írjam bele az Elállási nyilatkozatba és akkor lehet küldenek másikat majd. Na meg a kis faszom persze akkor semmi megy vissza simán és ennyi..így is állítólag nem fizetik a visszaküldési díjat se és a szállítást se pedig valamelyiket kellene törvényileg a szállítási díjat is fizetniük kellene én úgy tudom ha elállás van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen switch-et vegyek?
- Spórolós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX9060XT 8GB!
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7600X/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- Gamer PC RTX 3060, Intel Core i3-12100F
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

TigerCat