Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Van esetleg másnak is Satechi billentyűzete ,mert lenne gy két nagy bajom vele sajnos. Mára teljesen meghülyült. Az is lehet , hogy péntek 13 van nála tegnap az ég világon semmi baja nem volt. Mára meg nem akart gépelni beírtál mondjuk kettő három szó és az utolsót le se írta meg késett rendesen már rég befejeztem a gépelést mikor megjelent a szöveg. Próbáltam a gépet is újra indítani meg a párosodást is elfelejtetni vele. Aztán újra csatlakoztattam ,és ugyan az . Mivel 3 csatornája van megpróbáltam másik a 2-essel párosítani, de volt ,hogy össze se párosodtak.
Nem nagyon szereti ezek szerint az Apple ha más Bluetooth eszközt akar venni az ember főleg ha olcsóbb is lenne sokkal. Pedig marha jól néz ki és sokkal jobb volt vele gépelni is. Sajnos a Logitech meg ami Mac-hez is jó bill az meg nincsen magyar kiosztással egyik sem.
A végére a poén Apple billentyűzet bekapcsol egyből párosodik semmi gond probléma..
Persze Istyleos ügyfélszolgálatot felhívtam,hogy esetleg lehet e kicserélni de semmi .Gondoltam mivel nem az én hibámból szar így hátha futárral meg lehet oldani a cserét de nem szerinte legalábbis írjam bele az Elállási nyilatkozatba és akkor lehet küldenek másikat majd. Na meg a kis faszom persze akkor semmi megy vissza simán és ennyi..így is állítólag nem fizetik a visszaküldési díjat se és a szállítást se pedig valamelyiket kellene törvényileg a szállítási díjat is fizetniük kellene én úgy tudom ha elállás van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Diablo IV
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Használt A kategóriás gépek garanciával a ReZone-tól!
- HP ProDesk 400 G7 SFF számítógép
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- -44% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14400, 16GB DDR5 RAM, 512GB NVMe, DVD-RW, ÚJ HU bill+egér
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TigerCat