- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Van esetleg másnak is Satechi billentyűzete ,mert lenne gy két nagy bajom vele sajnos. Mára teljesen meghülyült. Az is lehet , hogy péntek 13 van nála tegnap az ég világon semmi baja nem volt. Mára meg nem akart gépelni beírtál mondjuk kettő három szó és az utolsót le se írta meg késett rendesen már rég befejeztem a gépelést mikor megjelent a szöveg. Próbáltam a gépet is újra indítani meg a párosodást is elfelejtetni vele. Aztán újra csatlakoztattam ,és ugyan az . Mivel 3 csatornája van megpróbáltam másik a 2-essel párosítani, de volt ,hogy össze se párosodtak.
Nem nagyon szereti ezek szerint az Apple ha más Bluetooth eszközt akar venni az ember főleg ha olcsóbb is lenne sokkal. Pedig marha jól néz ki és sokkal jobb volt vele gépelni is. Sajnos a Logitech meg ami Mac-hez is jó bill az meg nincsen magyar kiosztással egyik sem.
A végére a poén Apple billentyűzet bekapcsol egyből párosodik semmi gond probléma..
Persze Istyleos ügyfélszolgálatot felhívtam,hogy esetleg lehet e kicserélni de semmi .Gondoltam mivel nem az én hibámból szar így hátha futárral meg lehet oldani a cserét de nem szerinte legalábbis írjam bele az Elállási nyilatkozatba és akkor lehet küldenek másikat majd. Na meg a kis faszom persze akkor semmi megy vissza simán és ennyi..így is állítólag nem fizetik a visszaküldési díjat se és a szállítást se pedig valamelyiket kellene törvényileg a szállítási díjat is fizetniük kellene én úgy tudom ha elállás van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Mini-ITX Beast: i7-14700F / RTX 4070 Super / 64GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TigerCat