Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
duo
addikt
csak kérdezek mégegyet ma. Feltettem a skype-ot, fel is hívtuk nagy lelkesen távoli barátainkat, de nem volt hang.

annyit megtudtam, hogy ALSÁval nem működik, oss emulátorral vagy mivel meg de. talán alsa-oss. ez fenn is van az uhun, de hol állítom be hogy skypom azt használja? (volt még valami német weboldalon olyan hogy indítsam
artdsp -m ./skype parancsal, úgyis tettem, de mérsékelt sikerrel.
nem írta ki hogy problems with sound device de akkor sem hallottunk semmit)
HELP! -
duo
addikt
válasz
dabadab
üzenetére
nos, nem is vagyok ''igazi'' linuxos
(ez meg miJen már?
''az igazi kávés üresen issza a kávéját...'' de ha eccer sz@r az íze...)az lennék, biztos hogy debian figyelne fönt, vagy gentoo. én csak egy jószándékú user vagyok. taníccsatok
akkor értsem úgy, hogy mondjuk az xorg.conf-ot kell piszkálni? hogyan?
köszi:duo -
duo
addikt
Sziasztok! AZ lenne a kérdésem hogy az xFce alatt, hogyan lehet beállítani a menük meg a konzol átlátszóságát. grafikusan nem tudtam, nyilván valamilyen file-t kell szerkesztgetni (mint mondjuk Fluxbox alatt - bár nekem az se ment)
de melyiket? Valaki el tudná magyarázni gyógyped. szinten? (a rencer UHU 1.2 -rc2 (Rost) ablakkezelő xFce 4.2
Ha valaki még a Gdesklet telepítését(ezzel is rengeteg bajom volt, mindig hiányolt vmi csomagot, azokat feltettem forrásból, aztán valahogy lefordult, de nem indult el sehogy sem )
is elmondaná, megcsókolnám lába virtuális nyomát
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

nem írta ki hogy problems with sound device de akkor sem hallottunk semmit)
(ez meg miJen már? 
de melyiket? Valaki el tudná magyarázni gyógyped. szinten? (a rencer UHU 1.2 -rc2 (Rost) ablakkezelő xFce 4.2