- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
kendeee #15000 üzenetére
Kipróbálásra virtualbox...
A linux hibájának mondják, h nem felhasználó barát, meg bogarászni kell benne, stb... Ne foglalkozz Te könyvtárakkal, települő programokkal (inkább csomagok), mindent intéz. Szépen, rendben tart mindent. Itt nincs teleszemetelt startmenü (a mappából nyíló mappában parancsikonokat hogy imádtam...), itt progi telepítéskor nem kell sasolni, h melyik kis kapcsoló ránt le tucatnyi "hasznos" segédprogramot... Csak használd, a fájlrendszerről olvass pl. wiki-n az alapokat - de a home mappán kívül elvileg nem sok dolgod lehet. Nem kell pátyolgatni, nincs karbantartás meg sz@rrászemetelt mappák, töredezés, lassulás. Ami "hulladék" van, azt meg egy parancs letakarítja.
-
ViZion
félisten
válasz
kendeee #14997 üzenetére
Bodhi Linux kicsi enlightenment-es asztallal, nekem szimpi, de nem használtam, csak virtuálgépen, ami azért nem ugyan az. Szerintem csak a neve gáz, amúgy rendben van
És ott a Vector linux. Jó kis cucc: Xfce, Fluxbox választható, gyors, friss a kernel, stb... -
ViZion
félisten
válasz
kendeee #14993 üzenetére
Elég nagy bajban vagy
VIA nem egy linux-barát cég sajna, így azt javaslom, h a VIA linux portalon nézd meg mihez van zárt driver, ezeken túl bármelyik szerényebb disztróval tehetsz egy próbát.
Xubuntu, Lubuntu, vagy ilyesmik első körben, sztem működhet. Bodhi Linux, DSL, Tiny Core, Slax...
Win-t mindenki unja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged