- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Oliverda #1012 üzenetére
mc=Midnight Commander, konzolos filemanager (ha vindoz alatt Total commandert hasznalsz, akkor nem fogod hianyolni
)
links=konzolos netbongeszo, ha nem tudod mi ez akkor erre sem lesz szukseged
a Suse-t en szemely szerint nem igazan kedvelem, de izles dolga. ha van egy kis raero idod, probalj ki par napra egy-ket disztrot, aztan ugyis meglatod melyik feXik neked jobban. ha van az ismeretsegi korodben olyan aki hasznal mar egy ideje Linuxot, akkor olyan disztrot tegyel fel mint o, eleinte ugyis szukseg lesz a segitsegre, az meg ugy a legkonnyebb ha o mar tudja mi merre van -
doc
nagyúr
válasz
Oliverda #1009 üzenetére
Mostanaban nagyon divatos az Ubuntu, van 64 bites kiadasa is, bar en szemely szerint nem vagyok nagy Ubuntu rajongo, otthon Slackware-t hasznalok, nem tudom annak van-e kulon 64 bites valtozata (notebookra tettem Ubuntut, a videokartyat nem volt kepes eletre kelteni, mc nincs benne, links szinten nincs, ugyhogy innentol toroltem es ment a helyere a Slackware 10.2, kijelzo tokeletes, mc es links is van
)
ha neked nincs extrem kijelzod (mint az en 1680x1050-esem) es nem kell sok parancssoros program, akkor szerintem jol jarhatsz az Ubuntuval, eleg komoly tamogatottsaga es felhasznalotabora van, a debian alap miatt pedig gyak. barhol tudnak benne segiteni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest