- Argos: Szeretem az ecetfát
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
dr_strange #7350 üzenetére
nem akarok flamelni, de azt valaki magyarázza már el nekem, hogy miért akartok egy lekönnyített, lecsupaszított, leegyszerűsített mobil internetezésre szánt terminálon még emulátorral is súlyosbított helyzetben dolgozni?
ennyire azért nem jó egyik oprendszer sem. ez olyan, mintha anno, amikor a fickó (bocs, most nem keresem ki) épített egy ultrakönnyű gépet, hogy pedálmeghajtással át tudjon repülni a La Manche csatornán, felszállás előtt kapna két-két siklóbombát, egy durandallt, két mavericket, sidewindert, meg még mellé két egy-egy mázsás postazsákot levéllel, ha már úgyis arra megy...
Egyébként az a vélemény, hogy arra, amire én/ő használni akarja/akarom, nem alkalmas, az korrekt és el kell fogadni. Csak nehogy az legyen belőle két hét múlva, hogy a linux sz.r. Vannak anyagok, amiből nem lehet várat építeni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
dr_strange #7350 üzenetére
Most fogok nekiállni. Egyelőr sajnos (számomra) használhatatlan. Elképzelhető egyébként, hogy visszafele is így sűlne el a dolog, de egyelőre a világ 95%-a Billi bácsi kezében van...de mindenképp kipróbálom. Ha nem megy, akkor felrakok rá XP-t. (Valahonnan kerítek egy Home-ot).
Mod.: egyébként már akartam kérdezni, hogy az .exe mióta windows-os fájltípus?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Hollow Knight
- Linux kezdőknek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged