- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
bambano #6746 üzenetére
okay!
igazad van!én sík h*** vagyok ehhez a részéhez.
csak arra gondoltam, hátha leírnátok, mit tennétek, ha ez a problémám linux-al fordulna elő, és talán működne itt is....mivel a kernelbe nem kellene belenyúlni, pont azt akarom elkerülni, hogy cserélni kelljen. ...
talán az automount-nál van valami félrekonfigolva, hogy a /dev -ben sem jelenik meg a disk3 vagy disk4 vagy disk5 ha rádugok egy újabb USB eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest