- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
ngabor2 #4880 üzenetére
Ami benne van a csomagban azzal nem megy a 3d gyorsításom, és erőteljesen be van lassulva a gép, filmnézésnél igen észrevehető, de még a böngészésnél is
Nem ismerte fel a pcoslinux a karit sem az opensuse ezzel a 2 vel próbáltam eddig.
Jó lenne nekem a régebbi drivel is, de azt hol tudom beszerezni
letölteniopensuse alatt csak a yastos megoldással ment, amikor az sh paranccsal próbáltam akkor az x beállításánál kiírt valamit, majd nem is indult utána el
mig pcoslinux alatt mukodott az sh s megoldás.Más:
Egy hauppage pvr 500 as karit szeretnék elindítani, több linuxal is próbálkoztam, de nem jutottam eredményre egyikkel sem, a ivtvdriver.org on lévő test card müködött, bár amerikai kiosztás szerit volt a channel számozás, de felvette a file -t
De egyik progival sem tudom elérni, sem mythtv sem semmi más
Létezik Linuxra normális tv kártyakezelő, ami ismeri és használja is ezt a karit ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged