Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_kovi_
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
Ez egy Netapp storage.
Tudom, hogy csomag szinten is lehet telepíteni, csak arra gyúrok. Próbáltam LiveDVD-ről, integrálni a multipath csomagokat, próbáltam készíteni olyan ISO-t amiben elérhető már korai fázisban a multipath csomagok, nyilván initramfs fordítottam vagyis próbáltam. Összes függőséget lib szinten berakni, de egyszerűen nem akarja látni egy szálon a diszkeket.És köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Windows 11
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest