Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagy wgettel, curllal indítanak kéréseket, vagy valami PHP script csinálja, de szerintem ez utóbbi. Ahogy írtam, ha az auditd fent és van rendesen be van konfigolva, az képes logolni a kimenő kapcsolatokat.
ausearchprogrammal elég részletesen lehet keresgélni a logokban.
De a php-fpm logjait, és az httpd logjait is nézegesd, pl. ha sok 404-es hiba van bennük, az máris gyanús.Amit még elfelejtettem, hogy a cron logokat és a cron feladatokat is nézd át, minden usernél egyesével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Xbox Series S 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest