- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sh4d0w #28713 üzenetére
Az a baj, hogy az alternatívái a sysvinit-tel az élen ezerszer szarabbak. Mióta systemd van ezerszer stabilabbak lettek a desktop rendszerek, a szerverek esetén meg a service konfiguráció lett jóval egyszerűbb. Vannak hibái a systemd-nek, de a többihez képest sokkal jobban működik.
Példa: Futtatni akarok egy scriptet boot alatt fejlesztőként...
systemd: csinálok egy service fájlt és bemásolom a megfelelő helyre.
sysvinit: milyen distrón vagyok?
-
Jester01
veterán
válasz
sh4d0w #28713 üzenetére
A systemd a linux windowsa
samujózsi: ja látom neked is ez a véleményed.Egyébként sima debianban is le lehet cserélni a systemd-t a régi jól bevált sysvinit-re (én is így használom). A devuan pontosan nem tudom miben másabb, talán minden nyomát el is tünteti , még a libsystemd-t is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest