- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #28133 üzenetére
Elementary anno az alma utánzó kinézettel lett népszerű, de a saját felület és a plank-on kívül gyakorlatilag elég korlátozott a beállíthatósága persze mihez képest. Amikor próbáltam, ennél is lehetett saját tweak csomagot felrakni, ami már bevált a semmire sem jó Gnome esetén is. Képtelen vagyok felfogni, miért butítják a Gnome-ot, ahelyett, hogy ezt a tweak-elést is integrálnák. Persze a mostani Ubuntu-s Gnome-nál érezhető volt, hogy Unitys-nak kell lennie.....
Azok a disztrók, amik valami saját DE-t vagy más spéci dolgot hoznak ki, hogy azzal legyenek különlegesek, többnyire belefulladnak ebbe az erőfeszítésbe. Mondhattok akármit, de anno ez a Mint-nek a Cinanmonnal nagyon sikerült, de másnak nem annyira.
A PoP amúgy kb egy teljesértékű disztró saját kinézettel, de ezt a PoP 76-os eszközök miatt dobták össze, szerintem semmi olyan nincs benne, amit egy nem totál kezdő ne tudna bármiből összehozni.
A Chakra az más, az már a saját útját járva kicsit tud más lenni, mint a többi népszerű Archklón. (nem is az gyakorlatilag teljesen már...) Ott aztán jól megrágják végső kiadás előtt, RC 18 nem tudom mikor lesz.
De amúgy tényleg jó és gyorsabb a hype-olt Manjaro-nál! A Manjaro a disztrók hype-kingje! De ha valamit felraksz mellé, hisztis kernel panic tör rá.
(#28134) emvy
Tudom, köszi! Épp emiatt is említettem abban a hsz-ben, hogy most is 4. Jó ideig megelőzte az Ubuntu-t és a Mint-et, azért azt senki nem gondolta, hogy többen használnák, mint előző kettőt, nem beszélve a Debian-ról, Fedora-ról meg a többiről. Kérész életű hype.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingatlanos topic!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest