- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom feltölteni. A VirtualBox integráció nem telepíthető rá, így meg nem megy a másolás-beillesztés. VBox osztott mappa se megy. Fájlmegosztás is jó lenne erre, de az se megy. Pendrive-ot nem ismeri fel, pedig gondoltam arra is ki lehetne másolni. Internet az van a szerveren is, de böngésző nincs, lynx-et meg nem tudom ennyire használni... grafikus felületet meg nem akartam, de lehet, hogy muszáj lesz, mert másképp nem tudom kimásolni azt az egy fájlt se. Esetleg valahova feltöltöm ftp-vel ha találok működő leírást hozzá. Most az látszik a legegyszerűbbnek, amit meg is tudok csinálni.
Mondjuk egy pendrive vagy egy virtualbox osztott mappa is jól jönne, ha működne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest