Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Frawly #27087 üzenetére
Most nem azért, de az LDAP egy MS független protokoll, egyáltalán nem reverse engineering-el készült. A szabványos elérés miatt csinált az MS LDAP API-t is az AD-hez. De máshogy is elérhető a címtár. Vagy ti LDAP alatt általában a címtárakat értitek? Ilyen értelemben sincs köze egymáshoz az OpenLDAP/Novell eDirectory/stb. megvalósításoknak az AD-hez... Annyi, hogy mindegyik egy címtár.
-
Flowtation
őstag
válasz
Frawly #27087 üzenetére
Bocsánat, hogy beleugatok. Ezekben igazad van, viszont - bár próbáltál segíteni - mégis ellent kell mondjak. Ez egy iskola. Itt nincs olyan ki kell alakítani a gépparkot, azt kialakítják helyetted. Nincs olyan, hogy megtanítom mancikát, mert 1. nem akarja, 2. nem lehet, 3. nincs rá idő. Nézhetünk előre, de minek, mikor 10 centire vagyok a faltól? Ezzel persze én is magam ellen beszélek, azt is megértem, hogy tanultabb, tapasztaltabb szakik meg akarnak óvni a nyitott szájjal a f.szerdőbe tipikus esetétől. Ezért is kérdeztem előbb, mintsem jöttem úgy, hogy fel van telepítve a szerver, hogyan tovább. Engem csak érdekel a dolog, és van rá kapacitásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest