Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
Most nem azért, de az LDAP egy MS független protokoll, egyáltalán nem reverse engineering-el készült. A szabványos elérés miatt csinált az MS LDAP API-t is az AD-hez. De máshogy is elérhető a címtár. Vagy ti LDAP alatt általában a címtárakat értitek? Ilyen értelemben sincs köze egymáshoz az OpenLDAP/Novell eDirectory/stb. megvalósításoknak az AD-hez... Annyi, hogy mindegyik egy címtár.
-
Flowtation
őstag
válasz
Frawly
üzenetére
Bocsánat, hogy beleugatok. Ezekben igazad van, viszont - bár próbáltál segíteni - mégis ellent kell mondjak. Ez egy iskola. Itt nincs olyan ki kell alakítani a gépparkot, azt kialakítják helyetted. Nincs olyan, hogy megtanítom mancikát, mert 1. nem akarja, 2. nem lehet, 3. nincs rá idő. Nézhetünk előre, de minek, mikor 10 centire vagyok a faltól? Ezzel persze én is magam ellen beszélek, azt is megértem, hogy tanultabb, tapasztaltabb szakik meg akarnak óvni a nyitott szájjal a f.szerdőbe tipikus esetétől. Ezért is kérdeztem előbb, mintsem jöttem úgy, hogy fel van telepítve a szerver, hogyan tovább. Engem csak érdekel a dolog, és van rá kapacitásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Proxmox VE
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest