- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Frawly #27082 üzenetére
"Ezek az AD/LDAP megoldások szabványosítva vannak, direkt olyan szinten kompatibilisek, hogy windowsos klienseket is kiszolgálnak linuxos szerverről": lol, te sem ismered a microsoftot. az ad pont annyira lett megtekerve, hogy szabványos ldap és kerberos kliensekkel ne lehessen használni.
én nem tudok hivatalos, ms által támogatott ad-ről linuxon. van samba4, amiben megpróbálták visszafejteni a protokollt, az vagy sikerült, vagy nem, vagy belepiszkált azóta az ms, vagy nem, vagy bele fog a következő peccskedden.
továbbra is azt erőltetném, hogy akinek keresni kell az indokokat, hogy miért váltana linuxra, az ne váltson. ha sem a feladat, sem az igény, sem a szaktudás nincs meg, akkor minek erőlködni?
-
Flowtation
őstag
válasz
Frawly #27082 üzenetére
Köszi!
Ezek jó hírek. Nem is kell nekem minden tudás, eleddig sem használtam ki, sőt. A legnagyobb innováció az volt, hogy létre lehetett hozni külön csoportokat, hierarchia szerint, meg lehetett "klónozni" pl. usereket, szóval semmi különleges.(#27083) sh4d0w
Köszi neked is. Asszem már írtam, hogy most is win van, de váltani szeretnék, nem véletlenül jöttem ide.Kifejezetten linuxozni szeretnék és csak a szerveren, a tanaraknak igen nehéz lenne az átállás és nem is vesződnék velük.
(tisztelet a kivételnek) De a tököm tele a win kínlódásaival, legalább ezen részen kiváltanám ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest