Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
válasz
rokefeller
üzenetére
Ennyi leírás után még megnézhetnéd ezt is [link] Állítólag a legközelebb áll a windowshoz.Ha már mindenképpen ragaszkodsz hozzá. Ha ez sem lesz jó, akkor nincs több ötletem.
-
T. Almeida
senior tag
válasz
rokefeller
üzenetére
A kernel közös minden linux rendszerben, ezt gondolom tudod...a szabványok, protokollok is közösek...
> spanyol viasze effektusa ami visszafogja az open source rendszereket
Miért fogná bármi is vissza
Szerintem meg a különböző projektek éppenhogy húzzák egynmást, nemhogy visszatartanák...
A véleményem az, hogy ha használni akarod a linuxot, használd, ha nem, akkor ne használd
Senki nem szegez kést a torkodnak.
Ha használni szeretnéd, nagyon szívesen segítünk neked (nemcsak mi, hanem az egész Open Source közösség a neten). -
ngabor2
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
mostanában gnome vs. kde helyett gnome és kde van... megférnek egymás mellett, nekem is mindkettő fennvan. ha van hely, akkor megférnek. ha nincs, akkor ki lehet válogatni a szükséges libeket, amik elegek, és csak az egyik kell, hogy fenn egyen fullosan.
a fejlesztőszigetek nem fogják vissza a fejlesztést, mindössze nincs egy erős anyagi háttér, ami mihamarabbi (félkész) kiadásra ösztönözze a fejlesztőket. és igenis átveszik egymástól az ötleteket, és szabadon felhasználják.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem meg a különböző projektek éppenhogy húzzák egynmást, nemhogy visszatartanák...
Senki nem szegez kést a torkodnak.