- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #26043 üzenetére
Jó persze, valahogyan szinkronban kéne lenni az alkatrészeknek, ez igaz. 128 GB memó......desktopban ráadásul. Dejóislenne.....
Nekem az öreg Toshibán 4GB memóval elég sokat dobott tegnap egy használt Fury 120GB SSD. 6 perc alatt raktam rá oprendszert, ezalatt ezeket a beállításokat tuti nem csinálnám meg, ami a linkedben van.
11 sec a bootidő, eddig volt 1,5 perc a vacak 5400rpm-esen. Hiába mondják nekem, hogy nem a bootidő számít...ha már reggel idegbeteg leszek a lassú boottól..Nem véletlen amúgy, hogy maga az SSHD is hamvába holt, mert a 8 gigát hamar túlhaladta a consumer SSD-k mérete. Akkor meg minek ilyent szoftveresen erőltetni?
Gyb001
Te mit akarsz ettől az egésztől amúgy? Találtál egy 8 gigás SSD-t? Vagy kíváncsiság hajt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged