Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sipi

addikt

válasz bambano #2601 üzenetére

Uhh, igazad van.
    Nekem csak egy Hauppauge WinTV PCI kártyám van, semmi hardveres csoda. A kérdésem is inkább arra irányult, hogy ha van egy akármilyen videobemenetem, akkor mivel lehetne felvenni róla (v4l, v4l2 szabványú).

Az avifile a fenének kell, az egy nem létező project. :( Az a baj, hogy az összes általános célú v4l felvevőnek függősége a félbehagyott, nem fejlesztett, megszűnt avifile. Holott a fene akarja használni, nekem jó az xvid/ffmpeg/nuppel/akármi kodek. De ha egyszer az avifile headerjeit keresik?!?

Természetesen van mplayer, mencoder a gépemen. 64 biten. :) Ez jó is lenne, de sokszor kerültem olyan helyzetbe, hogy hirtelen kellett volna felvenni valamit - na most, a mencoder flagjaivel nincs idő órákat tökölni...
    A mythtv ennél jóval több, sajna. (És éppen nem fordul le. :) ) Nekem egy tök szimpla program kellene, auido, video kodek megadása, ha akarom, plusz paraméterek, fájlnév, majd record. És egyszerűen nem hiszem el, hogy 2-3 éve még tobzódtam a különféle felvevő-programokban, 2006-2007-re pedig _egyetlen_egy sem maradt belőlük. :(

Sipi

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés