- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
bambano #2601 üzenetére
Uhh, igazad van.
Nekem csak egy Hauppauge WinTV PCI kártyám van, semmi hardveres csoda. A kérdésem is inkább arra irányult, hogy ha van egy akármilyen videobemenetem, akkor mivel lehetne felvenni róla (v4l, v4l2 szabványú).
Az avifile a fenének kell, az egy nem létező project.Az a baj, hogy az összes általános célú v4l felvevőnek függősége a félbehagyott, nem fejlesztett, megszűnt avifile. Holott a fene akarja használni, nekem jó az xvid/ffmpeg/nuppel/akármi kodek. De ha egyszer az avifile headerjeit keresik?!?
Természetesen van mplayer, mencoder a gépemen. 64 biten.Ez jó is lenne, de sokszor kerültem olyan helyzetbe, hogy hirtelen kellett volna felvenni valamit - na most, a mencoder flagjaivel nincs idő órákat tökölni...
A mythtv ennél jóval több, sajna. (És éppen nem fordul le.) Nekem egy tök szimpla program kellene, auido, video kodek megadása, ha akarom, plusz paraméterek, fájlnév, majd record. És egyszerűen nem hiszem el, hogy 2-3 éve még tobzódtam a különféle felvevő-programokban, 2006-2007-re pedig _egyetlen_egy sem maradt belőlük.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- PayPal
- Nintendo Switch
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest