- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Szerintem kicsit túlpörgöd.
Nem írta senki, hogy semmi hiba nincs semelyikben. Nálam mindössze 1-2 kisebb hiba volt, ami komolyan semmit nem befolyásolt és viszonylag gyorsan is javították. Összeomlásokkal nem találkoztam, se a többi olyasmivel, amiről szó volt. Viszont közben eszembe jutott, hogy egy "komolyabb" hiba nálam is van, és maradandó is: nincs touchpadem, nem is listázza. Régebbi LTS kernellel viszont van és működik. Csak igazából ezzel nem foglalkozom, mert ez a touchpad egy szar, és amúgy is egerezek.
Az ő hardvere valamiért nem szereti az adott disztrókat vagy adott részeit. Ezért mondtam, hogy a certifikáció arra érvényes, amire, és nem minden disztróra, minden létező csomag- és kernelverzióval. Viszont szerintem is érdemesebb lenne a támogatott Ubuntut vagy esetleg egy Debiant kipróbálni, ha az RHEL nem opció. Vagy esetleg Archot a Manjaro helyett, ha kell a friss cucc. És maradni egy WM-nél (pl. i3, ha már úgyis említve volt) a DE-k helyett. Kevesebb cucc, kevesebb bloat, kevesebb hibalehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen videókártyát?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Jövedelem
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged