- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kössz az infót!
Kipróbáltam a szabad driverrel, és elég jól működött minden, de valahogy nem akarja visszavenni az órajeleket automatikusan.
A CPU magok órajelét szépen visszaveszi, de a GPU maxon pörög a következő újraindításig.
Mindezt Arch linuxszal és 4.0 kernellel.Xubuntu + zárt driver kombinációval minden szép és jó, egyrészt kevésbé emelkedik meg a GPU órajele film lejátszáskor, másrészt az is visszaesik egyből, amikor bezárom a VLC-t. Egy játékkal is kipróbáltam, kilépéskor ott is visszavette az órajelet alapra.
Egyelőre ez a driver jobban műxik, bár még nem jöttem rá a hátrányaira, ha vannak - sokan szidják.
Viszont a Xubuntu elég lassúnak tűnik érzésre az Arch után (boot idő, progik megnyitása, bezárása, stb.).Tudtok valami gyors disztro-t, ami betonstabil, és megy vele a decemberi zárt AMD driver?
Peppermint OS-sel szemezem, csak nem tudom, hogy za mennyire stabil.Stabilitás szempontjából ismeretlenül a Debian-ra gondoltam, de nem tudom, hogy az mennyire gyors egy ilyen lassú vason - az ablakkezelő változatlanul az XFCE lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest