- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Ice&Lime #20977 üzenetére
Szia!
Magam szórakoztatására szoktam kipróbálni egy-egy kiadást de ha gáz van vagy újrarakom de többségében visszakerül a Win. Olvasom hogy nem sikerül életre kelteni a notidat.
Nos nemrég vettem egy használt, szintén Hp elitbook-ot de régebbi 6930p-t.
Tegnap letöltöttem a hivatalos oldalon található "linuxmint-17-cinnamon-64bit-v2" iso-t torrentről.
Sosem ellenőrzöm az MD5-öt.
Win 7 Ultimate 64 bit rendszerem alatt a nem mai (talán 2011-es kiadású) "ashampoo_burning_studio_6_free_6.80_4312" író progival kiírtam dvd-re.
Laptop annyira új hogy még a bios-ban sem turkáltam így csak betoltam a dvd meghajtóba a kiírt lemezt és az asztalon található Install ikonra kattintva telepítettem a rendszert.
Frissítés kezelőben ráküldtem (1-2-3 kategóriás) kb 400 Mb javítást.Lényeg hogy működik a nálad problémás tapi pad vagy fényerő állítási lehetőség, szóval ne ad fel!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Ice&Lime #20977 üzenetére
Ezzel nekem is meggyűlt a bajom. Nálam nem bootolt a Debian, OpenSuse és a Fedora sem. Vagy összeomlottak a telepítés legelején. A megoldás nálam: az Ubuntut kiírtam valamikor korábban dvd-re. Ezzel live bootolok és onnan írom a pendrive-ot dd-vel. Így minden bootol szépen hiszen Linux alól írom terminálban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest