Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Hát ez nekem nagyon bonyolult .Inkább újratelepítettem es most elindul a linux mint, de a grub továbbra sem kérdezi meg ,h a windowst vagy a mint-et akarom e indítani :-( .Sőt ki se jön az a felirat ,h a grub elindulna.Szedtem le egy ilyen supergrub nevezetű helyreállitó izét ami live cd-ként el lehet indítani és valahogy helyrehozni a grub-ot, de eddig nem sokra jutottam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest