- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
A mai nap csupán ez a kettő volt, amit itt is megkérdeztem. A többire guglizással meg nettel rájöttem.
Például írja, hogy ebből a kernel modul fájlból kel kimásolni valahonnan valamit. Jó, de hogyan? Tudom, nézzek utána mi ez a kiterjesztés, mivel lehet "kicsomagolni", szerkeszteni majd visszacsomagolni. Persze, megoldható, de basszus, ha már készítek egy tutorialt ezt nem kellene beleírni?
Másik. Módosítsam a futási szintet 4-ről 3-ra. Hogyan? Ez is persze, tök egyszerű, megnyitom szerkesztése és átírok egy számot, de ezt nem volna sokkal egyszerűbb megemlíteni abba a szerencsétlen tutorialba? Azért volna talán...Valamint a másik ami nagyon zavar, hogy van egy új témakör. Tök hülye vagyok hozzá, de Windows-on végiglapozom a füleket, menüket, beállításokat, stb. és már van egy képem a témáról. Linuxban pedig nézem a villogó promt-ot. A grafikus felületek - legalábbis az a kettő amit eddig láttam - katasztrófák. Fut egy Debian szerver itt próba képen, hogy dolgokat kipróbálgassak rajta, de grafikus felületet nem is tettem rá, mert még jobban elveszettnek érzem benne magam. Célirányos problémára a Debian-hoz találtam jó leírásokat alap funkciók telepítéséhez - dhcp, ftp, samba, stb. - de mihelyt kellene kicsit speckó dolog már megy a zavarosban halászás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged