- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
A mai nap csupán ez a kettő volt, amit itt is megkérdeztem. A többire guglizással meg nettel rájöttem.
Például írja, hogy ebből a kernel modul fájlból kel kimásolni valahonnan valamit. Jó, de hogyan? Tudom, nézzek utána mi ez a kiterjesztés, mivel lehet "kicsomagolni", szerkeszteni majd visszacsomagolni. Persze, megoldható, de basszus, ha már készítek egy tutorialt ezt nem kellene beleírni?
Másik. Módosítsam a futási szintet 4-ről 3-ra. Hogyan? Ez is persze, tök egyszerű, megnyitom szerkesztése és átírok egy számot, de ezt nem volna sokkal egyszerűbb megemlíteni abba a szerencsétlen tutorialba? Azért volna talán...Valamint a másik ami nagyon zavar, hogy van egy új témakör. Tök hülye vagyok hozzá, de Windows-on végiglapozom a füleket, menüket, beállításokat, stb. és már van egy képem a témáról. Linuxban pedig nézem a villogó promt-ot. A grafikus felületek - legalábbis az a kettő amit eddig láttam - katasztrófák. Fut egy Debian szerver itt próba képen, hogy dolgokat kipróbálgassak rajta, de grafikus felületet nem is tettem rá, mert még jobban elveszettnek érzem benne magam. Célirányos problémára a Debian-hoz találtam jó leírásokat alap funkciók telepítéséhez - dhcp, ftp, samba, stb. - de mihelyt kellene kicsit speckó dolog már megy a zavarosban halászás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Microsoft Excel topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest