- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
hááát, nem tudom mi lehet a baj, de ha többször ua. HW-en fordult elő adatvesztés, akkor nem a fájlrendszerben van a hiba...
Nekem -lekopogom- ext 2-3-4 még nem szállt el (illetve partíció benézés miatt igen, de csak kísérleti linuxal) NTFS viszont már produkált furákat, de mint kiderült ott is HW hiba volt végül. Ettől a véleménytől még lehet igazad, de azért rákeresnék angol fórumokon, nem HW-e az oka (azzal a géppel vmi vezérlő kompatibilitás hiba, ilyesmi).
-
bambano
titán
Ha neked az ext3 nem megbízható, akkor tényleg váltanod kell freebsd-re, mert linuxon magasan, kimagaslóan az ext3 a legjobban tesztelt és legmegbízhatóbb fájlrendszer (ez nem zárja ki azt, hogy valaki kevesellje a tudását). Nekem ext3-on csak hw hiba miatt volt adatvesztésem, kernel vagy ext3 hiba miatt nem. A zfs, meg a linuxba szánt hasonló cucc, a btrfs szerintem még sokkal kevésbé stabil, mint az ext3.
A fuse-s fájlrendszerek általában proci erőforrás igényesek, ha érdemi teljesítményt is akarsz, ergo én nem tenném atomra.
Simán áttérsz freebsd-re és akkor jön a fejvakarás filmnézés terén. Fájlszervernek, tűzfalnak, ilyesminek nem rossz a freebsd, de a multimédiás dolgai még gyerekcipőben járnak.
Ezt a pendrive oprendszer külön lemezen az adatok betegséget nem értem, de talán egyszer valaki elmagyarázza.
Szerintem debian + ext3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS notebook topic
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest