- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na közben fejlemények, cseréltem drivert, a Marvell-es sk98lin-nel megy.
És poén, az alaplap hivatalosan nem támogatja a power off-ból ébredést, de Linuxról leállítva megy....!
LOL. Winnyózról nem, csak sleepből.
(Amúgy a sleepből ébredés is teljesen szabvány, amennyire én tudom... Az is csak egy power state. )Egyébként azért a sleepből ébredést kapargattam, mert úgy tudtam, hogy power off-ból nem kell mennie.
Amúgy a mostani Ubim már elég sokat látott, és nem mindig indul el - mondjuk tízből egyszer megáll boot közben, és egy ctrl-alt-del hatására rendben újraindul. De ugye nekem akkor kell ez a móka, amikor nem vagyok otthon mondjuk egy hétigSzóval ha akkor nem indul el, akkor az eszik meg jópár wattot, hogy ott pörög a gép egy Kubuntu felirattal
Most az lesz, hogy ha elmegyek itthonról hosszabb időre, akkor sleep, ha csak melózni, akkor kikapcsolva is lehet, aztán ha nagyon kell, berúgom
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 06.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest