- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
márNemKereső #11681 üzenetére
A könyvtártörlésben tényleg nincs semmi extra...
Az elején írtam, h samba/nfs win/linux gondoltam érthető a kapcsolat
samba <-> win / nfs <-> linux
Win-ről (jobb gomb -> tulajdonságok -> biztonság - máshogy nem tudom, h kellene megnézni) azt látom (mind2 könyvtár esetén), h senkinek semmihez nincs joga (nincs pipa sehol) de attól a 2. könyvtár simán írható. De ezt a samba intézi, szerintem. Tulajdonosi viszonyt (a nem írható könyvtáron) meg azt látom amit kilistáztam a szerveren: 2 csoportot mutat de az egyik win-es: Mindenki és 500 (unix group\500) és egy tulajt: SZERVER\szerver
szerk: "a másik gépről"-t úgy értem, h nem a linux-ról hanem egy win kliensről hoztam létre a könyvtárat (a 2. eset)
Jah, szinte biztos, h vmi acl gubanc lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gran Turismo
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Bluetooth hangszórók
- Hálózati / IP kamera
- Vicces képek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest