- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #11365 üzenetére
Talán a 8.10 - 9-04 környékén használtam utoljára, akkor még kellett várni jócskán egy új OOO-ra például.
Én imádom az Arch - ot. Nem vagyok egy power user, de elboldogulok, no meg a fórumon is segítenek, ha szükség van rá. Ha tudnád micsoda lúzerek is feltelepítik; néha lekaparná a bőrt az ember ar arcáról kínjában egy-egy hozzászólást olvasva, amikor még azt sem értik, a grub mire való. Egy szó mint száz, Te biztos jól elboldogulnál.
Azt mondják, ha minden jól működik Arch - on, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Meg kell mondjam, nálam általában stabil a rendszer. Ha gond van, legrosszabb esetben downgrade-del meg tudom oldani (lásd a mostani nvidia driver + gnome shell message tray bug, mondjuk állítólag a 280.11 bétában már jó, csak lusta vagyok feltenni, a 270-esben lévő hibernálás bug meg nem érint.) Talán egyszer kellett rendszermentést visszaállítanom amiatt, mert nagyon elkavartam valamit. Szóval azt javaslom, virtualbox-ban vagy második rendszernek dobd fel, hogy ízelítőt kapj a jóból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Léghűtés topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest