Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha minden gaz, akkor a GUI mixerem is az Alsamixer, szal azt tudom, hogy felvétel alatt végignyomkodtam, de semmi változás
Azaz, ha a Lne in-t húzkodom, akkor halkul-hangosodik, de a Line-In max. állásában olyan a hang, amit írtam.
A Capture pipákat is végigpróbáltam (felvétel közben azt is
), de semmi, ugyanazt hallom végig a felvétel alatt.
Mondjuk gyanús, hogy a mikrofonról vesz fel valamit (de akkor a Mic csúszkára változna a hangerő), és áthallásból van meg a TV hangja, de ezt csak pár nap múlva tudom kipróbálni, mert melóban leszek
Viszont ezt kizárom még ma (mikrofon kihúz, csókolom).A csatornaválasztás meg érdekes, nekem s 10.10 van, és semmi gáz nem volt vele soha. Az nekem is megy, hogy a TVtime-ból kilépés után, ha nem adok meg TV felvevéshez csatornát, akkor az jön be, amit a Tvtime-al néztem. Parancssorból vált csatornát a Mplayer?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Egérpad topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Witcher 1 Collector's Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azaz, ha a Lne in-t húzkodom, akkor halkul-hangosodik, de a Line-In max. állásában olyan a hang, amit írtam.
), de semmi, ugyanazt hallom végig a felvétel alatt.
Viszont ezt kizárom még ma (mikrofon kihúz, csókolom).