- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha minden gaz, akkor a GUI mixerem is az Alsamixer, szal azt tudom, hogy felvétel alatt végignyomkodtam, de semmi változás
Azaz, ha a Lne in-t húzkodom, akkor halkul-hangosodik, de a Line-In max. állásában olyan a hang, amit írtam.
A Capture pipákat is végigpróbáltam (felvétel közben azt is), de semmi, ugyanazt hallom végig a felvétel alatt.
Mondjuk gyanús, hogy a mikrofonról vesz fel valamit (de akkor a Mic csúszkára változna a hangerő), és áthallásból van meg a TV hangja, de ezt csak pár nap múlva tudom kipróbálni, mert melóban leszekViszont ezt kizárom még ma (mikrofon kihúz, csókolom).
A csatornaválasztás meg érdekes, nekem s 10.10 van, és semmi gáz nem volt vele soha. Az nekem is megy, hogy a TVtime-ból kilépés után, ha nem adok meg TV felvevéshez csatornát, akkor az jön be, amit a Tvtime-al néztem. Parancssorból vált csatornát a Mplayer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Bluetooth-headsetekről általában
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest