Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
Sziasztok!
Újabb problémával szembesültem. Ki akartam próbálni a laptopom WLAN kártyáját, melyen egy ipw2200-as chip dolgozik. Kicsit google, utánaolvasás, thinkpad wiki. Mindenki azt mondja, hogy ez a fajta chip kifogástalanul működik, nem lesz semmi probléma.
De én egyszerűen nem tudom életre kelni. Kérdésem az lenne, hogy ha feltettem a drivert, a firmware, és a stacket, egyáltalán hogy kellene a WLAN-t beállítani Debianon? Az interfaces fáljlban is kell valamit módosítani, hogy egyáltalán legyen egy wlan0 nevezetű interfészem. Vagy hol lehet ezeket inicializálni?
Valaki tudna nekem adni egy átfogó WLAN howtot ipw2200 chipre?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő