Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
próba:
"üdv!
sávszélesség managelésre /LAN/ (traffic shaping, bandwith) tudsz e valaki* konkrét linux megoldást amit még én is felfogok .-)
tudom: lartc.org, minden le van írva..leírom mit szeretnék tudni megcsinálni:
konkrét ip vagy MAC fix le-föl szabályzása
ip szakaszolás (tól-ig) -||- x sebesség, többieknek yszakaszok felosztása: egy adott bandának fix, egy másiknak a maradék dinamikusan
(ha 2-en vannak kétfelé, ha 3-an háromfelé) és ezek variációialap dolgokról olvasgattam, HTB, CBQ, mangle, iproute2, tc, stb.. de zavaros és vagy hiányos doksik..
ha ismersz működő megoldást, ne fogd vissza, köszi! elsősorban debian alapon szeretném megoldani"
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest