Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
Sziasztok Linux guruk!
Kb. egy hónapja használok linuxot, lassan minden szükséges dolgot tudtam ''portolni'' linux alá amire szükségem van, de a filmnézéssel TV-n még van egy kis problémám.
A Tv-t csak filmnézésre használom mplayerrel, ha twinview-t használok, akkor teljesképernyős módban az mplayer akkorára nagyítja a képet ami pont megfelel a TV méretének. (monitor: 1280x1024, TV: 1024x768), de ilyenkor a gépen mást nem lehet csinálni.
Nekem valami olyasmire lenne szükségem mint win alatt a színház mód.
Eddig ezzel kapcsolatban ezt találtam:
[link] utolsó hozzászólás
[link] ugyanaz ugyanattól.
Probálkoztam vele de így az asztalom széles lett és belevette a tv-t is, a beryl meg hülyét kapott..
Meg lehet oldani hogy 2 független képernyőm legyen de az asztal csak monitor méretű legyen, a tv-t úgyis csak filmnézésre használom.
Még egy dolog, ha nem 4:3-as fimet nézek, jó lenne ha a feliratot nem csak a képre tudná kirakni, hanem 4:3-as képterület aljára amennyire csak lehet.
Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest