- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom már, hogy melyik linuxos topicban és hányszor kérdeztem ;-) , de megpróbálom újra, hátha valakinek van ötlete.
Némi kitérő után valamikor a nyáron talán visszatértem Mint Cinnamon-ra-, 22.1-et telepítettem akkor. Azóta van egy olyan problémám, hogy szinte minden bejelentkezés után összekutyulja az asztalikonokat a rendszer :-( Itt vannak képernyőképek, a rendben nevű az, ahogy lennie kellene az ikonoknak, a többi meg néhány szétugrott állapot a sokból.
Mindenféle ikonrendezés ki van kapcsolva. Ha zárolja magát a gép 10 perc után és újra bejelentkezek, vagy felhasználót váltunk és visszajelentkezek, vagy elalszik - feléled, és bejelentkezek, 10-ből 7x-8x átrendezi őket - de néha nem.
Amikor átrendezi őket, gyakran olyan helyre is kerül ikon, ami nincs rácsponton, illetve az amúgy kb. helyükön maradt ikonok is elmozdulhatnak a rácspontról egy kicsit.
Általában egymásra pakol több ikont.A 22.1 telepítésekor (meg minden telepítéskor) a home könyvtáram "rendszerileg" üres volt, csak adatokat másoltam vissza, konfigokat nem .
Frissítettem 22.1-ről 22.2-re, a hiba maradt.
Lenyestem az egész SSD-t, telepítettem egy friss 22.2 rendszert - a hiba maradt.4k monitorom van és 4k felbontásban használom 200%-ra méretezve.
Mi a fene lehet az oka? Gondoltam még egyszer megkérdezem, és váltok mit tudom én MATE-re, mert piszok idegesítő :-(
Előre is köszönöm az ötleteket, üdv: Vasti
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wuthering Waves
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest