- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
válasz
Vasti74 #34635 üzenetére
Ha naprakész distrot akarsz, akkor nem értem miért vagy megravadva a Debiannál, az a szöges ellentéte a naprakészségnek. Az Arch naprakész, de bleeding edge, ráadásul systemd-s. Már egyszer javasoltam fentebb, a naprakészség és stabilitás tökéletes egyensúlyában a Void Linux-ot találtam (bónusz, hogy nincs systemd), egy év distrohopping után végre le tudtam vele telepedni. Egy próbát megét, ha túl tudsz lendülni a kézi telepítésen, akkor meghálálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged