- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem tudom mennyire haladó téma, de hátha.
Egy ftp szerverrol szeretném lekérni a mappák listáját.
Acurl -l
parancs visszaadja a listát, de olyan mappákat is visszaad, amik rejtettek, de nekem az nem jó - csak az elérhetőek kellenek.
A -l kapcsolo nélküli output-ból grep-pel, delimiterrel ki tudom szedni a megfelelő stringeket, de gondoltam, hátha van valami másik parancs, ami erre alkalmas egyszerűbben.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest