- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Jelentem, kipróbáltam egy jófajta "pendrájvról" a KDE Neon-t, és 150 vagy 175%-ra skálázott munkaasztallal a 4k Youtube videók is remekül futnak kb. 20% körüli procihasználattal, és VLC-vel NAS-ról (dlna) is hibátlan a 4k filmek lejátszása, még alacsonyabb procihasználattal (eddig ez gyakorlatilag használhatatlan volt, ha nem 100 vagy 200%-ra skáláztam)
Mondjuk nagyon úgy néz ki, hogy hardveres videólejátszás az nincs, mert egy ilyen 8. generációs akár i3 proci Windows alatt 4k videó lejátszása közben alig dolgozik valamit, a GPU meg 20-30% között van hajtva - de ez van.
Szóval a KDE biztató, lehet, hogy sok-sok év után visszatérek hozzá :-)
Most akarom kipróbálni virtuális gépen a Fedora-t meg a SuSE-t: SuSE-t valamikor a 90-es évek végén ;-) használtam, az talán nem lesz teljesen idegen, de a Fedora ha jól tudom totál más világ, attól egy kicsit félek ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elden Ring
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 10
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest