- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
#68216320 #33110 üzenetére
Esetleg be lehetne állítani, hogy az sshd ne a root nevében fusson, de ezt csak akkor tudod megcsinálni, ha engedélyezve van a PAM. Bár ha 2 faktort tervezel, igen, akkor is kelleni fog a PAM.
Egyébként én még ezeket be szoktam állítani:
UsePrivilegeSeparation yes
StrictModes yes
MaxSessions 1
MaxStartups 1
MaxAuthTries 2Egyébként a Red Hat Enterprise Linux 9 Securing Networks doksi szerint az Ed25519 algoritmust ajánlja az RSA helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest