Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Krystal_s
addikt
Megpróbálok itt is tanácsot kérni, hátha valaki itt jobban képben van, mert az Androidos topikban megkaptam, hogy ez OFF és Windows téma. 😀 Na mondom....
Évek óta nagyon sokféle Linux LIVE rendszert próbáltam és sosem volt semmi gond.
Tegnap Android (Az Android Linux kernelt használó op.rendszer) LIVE rendszereket próbáltam csakis LIVE módban, ami csak pendrive-on van, alapból semmi jogosultsága, hogy bármilyen másik rendszerlemezre írjon.
Mivel Linux alap remélem nem olyan hatalmas gond, hogy itt kérdezni merek, az alap működés ua.
Van többféle Android, amiket PC-n is lehet használni. Az egyik ilyen a Prime OS volt, simán csak pendrive-on LIVE módban. Amikor kihúztam a pent és indítottam a saját rendszerem, ledöbbentem láttam, hogy a C: rendszer (Windows) és a D: Adat partíciómra is írt. Kb 10 mappát (Music, Documents, Pictures...) bennük fájlokkal (pl *.db nomedia és hasonlók, amiket láttam). Ez hogy lehetséges egy LIVE rendszernél?
Amit szem előtt volt azokat töröltem, de attól félek, hogy akár a Windows rendszerembe is beleírhatott valamit? Vagy csak ezeket a médiás mappákat hozta létre?
Köszönöm, ha valaki segítő módon válaszol! 
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
 - Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
 - AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
 - 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest