- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Megpróbálok itt is tanácsot kérni, hátha valaki itt jobban képben van, mert az Androidos topikban megkaptam, hogy ez OFF és Windows téma. 😀 Na mondom....
Évek óta nagyon sokféle Linux LIVE rendszert próbáltam és sosem volt semmi gond.
Tegnap Android (Az Android Linux kernelt használó op.rendszer) LIVE rendszereket próbáltam csakis LIVE módban, ami csak pendrive-on van, alapból semmi jogosultsága, hogy bármilyen másik rendszerlemezre írjon.
Mivel Linux alap remélem nem olyan hatalmas gond, hogy itt kérdezni merek, az alap működés ua.
Van többféle Android, amiket PC-n is lehet használni. Az egyik ilyen a Prime OS volt, simán csak pendrive-on LIVE módban. Amikor kihúztam a pent és indítottam a saját rendszerem, ledöbbentem láttam, hogy a C: rendszer (Windows) és a D: Adat partíciómra is írt. Kb 10 mappát (Music, Documents, Pictures...) bennük fájlokkal (pl *.db nomedia és hasonlók, amiket láttam). Ez hogy lehetséges egy LIVE rendszernél?
Amit szem előtt volt azokat töröltem, de attól félek, hogy akár a Windows rendszerembe is beleírhatott valamit? Vagy csak ezeket a médiás mappákat hozta létre?
Köszönöm, ha valaki segítő módon válaszol!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Update 08.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest