Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
rokefeller, bambano
!
Köszönöm a segítségeteket. A hsync-et, vertrefresh-t nagyobbra álítottam az xorg.conf-ban. utána a grafikus felületről megpróbáltam állítani a felbontást. Ekkor érzékelhette, hogy elállítottam, mert lelkesen tanácsolta a következőt: ''A képernyő felbontása nem megfelelően van beállítva. Ha a megjelenítéssel problémákat tapasztal, telepítse a 915 resoulution nevű programot.'' Mivel keresgélnem sem kellett, és fel is ajánlotta, hát feltettem, azóta jó.
3D desktopom még nincs, majd próbálkozok vele, de még oda nem jutottam.
SuperTux: megvan... rpm-ben is leszedtem, a rendszeren figyel, de még windowsos telepítőt is leltem hozzá.
HGyu
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!