Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
Így van, BananaPi az ARM. Azt láttam, hogy van Linuxra és Macre, akkor ezek szerint ez felejtős.
Lehet ext4 lesz belőle, vagy zfs, esetleg exfat? Az elérése vegyesen van Win10 és Android eszközökről.
Egy kicsit keresgéltem és lecseréltem az automount sort az fstab-ban erről:
/dev/sda1 /wdred ntfs auto
erre:
UUID=60AE8A3E4FD97AE1 /wdred ntfs noatime,async,big_writes 0 0Win10 alatt valamivel gyorsult a mappanyitás 3-5 mp-re, ssh-n midnight commanderrel 2-3 mp. Elvileg a big_writes már elavult opció, de nem dobott hibát emiatt.
A deluged két processze is 70-90% cpu használatot mutat, lehet ott is valami config tweak kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Társasjáték topic
- Jövedelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi