Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicze

félisten

válasz Frawly #30549 üzenetére

Semmilyen formában nem kioktatásnak számtan, nem tudhatom, ki mivel van tisztában. :R

Abban teljesen igazad van, hogy Netflix sokkal transzparensebb lehetne a le és felkerülő tartalommal, ez egy abszolút valós probléma. A többi szolgáltató ezt jobban csinálja, bár ott sokkal rövidebb ideig vannak fenn a tartalmak. Upflix-et használom erre a problémára.

Lassan 6éve használom Netflixet napi szenten nem kevés letöltéssel, és 1x találkoztam szerver oldali hibával, az egyik legstabilabb szolgáltatás amit valaha használtam.

De ha ilyen problémáid vannak Netflix-szel, a Prime Video-val lényegesen több problémád lesz, kezdve a rengeteg fizetős tartalom arcodba tolásával.

Jelenleg a jogrendszerrel nem lehet túl sokat kezdeni. A vége az lesz, hogy minden tartalom gyártó saját szolgáltatással rendelkezik majd és mindre előfizethetsz, ez a "végjáték".

A Linux támogatottság sajnálatos (főleg hogy Android is csak egy Linux), de részben érthető a piac mérete miatt. Bár nekem is működik az említett plugin és megy 1080p. Passz.

Új hozzászólás Aktív témák