Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
inf3rno
üzenetére
Értem, szóval a bitflip még mindig urban legend, mindenki hallott róla, csak még senki nem tapasztalta. Amit a képen mutatsz, olyat én is láttam már, az nem bitflip, hanem okozhatja meghibásodott háttértár, rossz letöltődés. Persze RAM hiba is, de nem bitflip, hanem en bloc kaka RAM. Ezért kell CRC-ről meg redundanciáról gondoskodni, mert nem csak a RAM lehet hibás, meg nem csak bitflip fordulhat elő, önmagában az ECC sem tesz csodát, csak plusz egy védelmi intézkedés a sok közül.
Félre ne értesetek, nem az ECC RAM ellen vagyok, ha a platformja támogatja és valaki tud szerezni olcsón (pl. DDR3-ból még olcsóbb is az ECC, mert sok szerverből kukázott RAM-ot árulnak használtan), akkor miért ne, plusz egy védelmi vonal, senkit nem vitt még el a mentő, mert ECC-set használt. Én arról beszélek, hogy ez a divathájp, meg tömegpánik, hogy ZFS, jajjaisntem, csak-ECC, jajjmerhamivanhabitflipvanezeréventeegyszer hiszti csak ilyen marketingesek által felfújt baromság. Nem szabad neki bedőlni, van élet az ECC-n túl is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Assetto Corsa EVO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest