- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Feltenném itt is a kérdést, hátha többen vannak akik találkoztak a problémával. Van egy cmake-es projektem, amiben a multiplatform törekvéseim miatt szeretnék a findPackage() és hasonló funkciók használatánál maradni. Azonban használok egy olyan külsős csomagot is, ami:
- disztribúciótól függően vagy van csomagja, vagy nincs (Ubuntu esetében pl. PPA kell)
- Windows-on pedig egy másik SDK hozza magávalEmiatt arra gondoltam, hogy írok egy find*.cmake fájlt, amiben Unix szerű rendszer esetében egy felhasználó által megadott környezeti változóra hivatkozok, Windows esetében pedig az adott SDK környezeti változójára.
Windowson tökéletesen működik is a fájl, gond nélkül megtalál mindent, Linux esetében viszont hiába állítom be a környezeti változót (/etc/environment), a cmake nem találja.
Valakinek van erre ötlete? Igyekeztem puritánra fogni és nem sok "logikát" belerakni, így nem hiszem, hogy az vinné el a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest