-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Ha belinkeled kérlek, máris megteszem.
- Ahogy én nézem, nemigen van neki.ám, ha azt veszem, hogy a futtatott kliensre szeretnék bejutni - és ennek az egyik akadálya vélhetően az Xrdp/Xorg beléptető megoldás, amiben én mire megadom a jelszót, addigra a háttérben a kliens már bőven túljut a booton szerintem és a háttérben a user/pass ablakkal várakozik - gondoltam elképzelhető, hogy más is jár ebbe a topicba a haladók közé aki használ Linux-ot ezzel a megoldással, és szüksége volt már előcsalni a Grub képernyőt, azért írtam éppen ide.

Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Le Mans Ultimate
- Witcher topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Autós topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- Ahogy én nézem, nemigen van neki.